Mobillion Pére et Fils

Grundlagt i 1923. Gennem fire generationer har dette pragtfulde lille champange hus i Sacy lavet de mest fantastiske champagner. I dag køres den daglige drift af Elodie Mobillion-Robbe og hendes mand Olivier - og det gøres sammen med Elodie's far og mor som stadig aktivt deltager i produktionen og driften.


Mobillion producere ca. 40.000 flasker om året, fordelt på 6 forskellige cuvéer, se dem her. De har i alt 10 hektar land fordelt på 72 parceller - 1 hektar i Brouillet og 9 hektar i Sacy - alle klassificeret som Premier Cru marker. På de 10 hektar dyrkes 15% Chardonnay, 50% Pinot Noir og 35% Pinot Meunier - de tre 'tilladte' druer i champagne. Der kan komme ca 8000 flasker ud af en hektar og de 'druer' som de ikke selv bruger i deres egen champagner sælges videre til andre, her i blandt Krug.

Et lille champagne hus med stor respekt for håndværket og de bedste champagner til prisen som jeg til dagsdato har smagt!

Klik her for mere information på vores Mobillion sortiment.

God fornøjelse!

 

Lables på Blanc de Blanc og Prestige påsættes stadig manualt - ca. 5000 flasker - en opgave som Elodie's mor har fuldstændig styr på.

Manual labeling


Mobillions marker som er gået i vinter-hi og den lille kirke i Sacy i baggrunden.