Mobillion Père et Fils

Mobillion Père et Fils blev grundlagt i 1923. Gennem fire generationer har dette pragtfulde lille champange hus i Sacy lavet de mest fantastiske champagner. I dag køres den daglige drift af Elodie Mobillion-Robbe og hendes mand Olivier - og det gøres sammen med Elodie's far og mor som stadig aktivt deltager i produktionen og driften.

Mobillion producere ca. 40.000 flasker om året, fordelt på 6 forskellige cuvéer. De har i alt 10 hektar land fordelt på 72 parceller - 1 hektar i Brouillet og 9 hektar i Sacy - alle klassificeret som Premier Cru marker. På de 10 hektar dyrkes 15% Chardonnay, 50% Pinot Noir og 35% Pinot Meunier - de tre 'tilladte' druer i champagne. Der kan komme ca 8000 flasker ud af en hektar og de 'druer' som de ikke selv bruger i deres egen champagner sælges videre til andre, her i blandt Krug.

Et lille champagne hus med stor respekt for håndværket og de bedste champagner til prisen som jeg til dagsdato har smagt!